Duurzaam wonen volgens AM

Stelt u zich een woning voor die van alle comfort is voorzien, waarin je gezond kunt leven en die daarnaast ook nog eens goed betaalbaar en waardevast is. AM ontwikkelt woningen die we zo hebben ontworpen dat we de kwaliteit van wonen kunnen verhogen en tegelijkertijd klimaatverandering tegen gaan. Het creëren van een duurzame leefomgeving zowel in als om het huis. Dat is waar wij naar streven.

Nul op de Meter

Nul op de Meter is het meest duurzame woonconcept van dit moment. Alle energie die nodig is voor de gebouwgebonden installaties zoals verwarming, ventilatie en verlichting wordt door de woning zelf opgewekt met zonnepanelen en wordt op een duurzame warmtebron aangesloten. De woningen wekken daarbovenop zelfs genoeg energie om te voorzien in het huishoudelijk verbruik. Daardoor zijn de Co2 uitstoot en de energielasten nihil. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu met lage energielasten!Duurzaam gaat verder dan energie

Duurzaamheid gaat verder dan energie. Er zijn meerdere duurzame voordelen op verschillende niveaus. Denkt u daarbij aan gezondheid en comfort of toekomstwaarde. We hebben alle voordelen per niveau voor u op een rij gezet.

Gezondheid en comfort

De combinatie van duurzame materialen, een goede ventilatie en comfortabel verwarmingssysteem maken dat de woningen een positieve impact hebben op de gezondheid van de bewoners.

Lees meer...

Toekomstwaarde

Uw woning is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is de woning voor de komende jaren onderhoudsarm ontwikkeld en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Uw woning voldoet aan de allerlaatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en u hoeft uw woning dus niet aan te passen met nieuwe dure gasvrije installaties.

Lees meer...

Energie en betaalbaarheid

Bij een nieuwbouw woning met energiebesparende voorzieningen heeft u naast het feit dat de energielasten lager zijn ook recht op extra hypotheekruimte. Dit betekent extra financieel voordeel.

Lees meer...
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Elzenhof Hillegom "De inclusieve wijk voor jong en oud"

“Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud”

Contactpersonen Elzenhof

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Heemborgh Makelaars
Makelaar

Heemborgh Makelaars