De huurappartementen in Elzenhof

Er zullen twee appartementencomplexen gebouwd worden, 1 complex met 35 levensloopbestendige seniorenappartementen [t.p.v. Elsbroekerlaan] en 1 complex met 41 zorgappartementen.

De levensloopbestendige appartementen zijn 2 /3-kamer appartementen variërend vanaf 63 m² tot en met 82 m² met balkons.

De zorgappartementen zijn ook 3-kamer appartementen variërend vanaf 62 m² tot en met 76 m² met balkon/buitenruimte.

Zowel de 41 zorgappartementen als de 35 levensloopbestendige appartementen zullen te zijner tijd worden verhuurd door de eigenaar Bouwinvest.

Indien u interesse heeft voor een huurappartement kunt u uw interesse kenbaar maken via https://wonenbijbouwinvest.nl/huuraanbod/156/elzenhof. Zo wordt u per mail door hen op de hoogte gehouden zodra de verhuur van deze woningen start.

De huurappartementen zijn boven de sociale huurgrens (ook wel liberalisatiegrens genoemd). Dit segment noemen wij middeldure huur. De woningen zullen niet toegewezen worden op basis van urgentiebewijs maar door de verhuurder op basis van interesse, inkomsten/vermogen en leeftijd en mogelijk in samenspraak met de zorgorganisatie Hozo.

Hieronder tonen wij u de voorlopige vogelvlucht van de woningen en de zorg- en levensloopbestendige appartementen [huur].

Stedenbouwkundig Plan

programma in vogelvlucht

Vogelvlucht zonder woonconcept

Elzenhof Hillegom "De inclusieve wijk voor jong en oud"

“Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud”

Contactpersonen Elzenhof

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Heemborgh Makelaars
Makelaar

Heemborgh Makelaars