Elzenhof - Nieuwsbrief december

Geplaatst op 30-11-2020

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de voortgang en stellen wij u graag voor aan de makelaar van de 45 koopwoningen in het project Elzenhof.

Voortgang
De voorlopige planning van het project is in vogelvlucht opgemaakt en staat op de website. De komende periode zal de website steeds meer worden aangevuld met informatie omtrent de 16 twee-onder-één-kapwoningen en 29 rij-/hoekwoningen. Op dit moment wordt naast het uitwerken van de technische tekeningen ook de eerste hand gelegd aan de concepten van de artist impressions. Wij zullen u in een volgende nieuwsbrief graag de eerste beelden tonen.

Mogen wij u voorstellen aan de verkopende makelaar ‘Heemborgh Makelaars’ in Hillegom.
Vanaf het begin dat AM Wonen de tender [aanbesteding] heeft gewonnen, zijn wij als Heemborgh Makelaars Hillegom betrokken geweest bij het project Elzenhof. Wat een mooie wijk gaat dit worden met 0-op-de-meter woningen. Voor het eerst in Hillegom! Hier zijn wij zeer trots op dat wij deze verkoop mogen begeleiden.

Het afgelopen jaar zijn wij intensief betrokken geweest bij de nieuwbouwprojecten die gerealiseerd zijn of nog in aanbouw in Hillegom.
Ons kantoor is veelal in een vroegtijdig stadium betrokken bij de verkoop van nieuwbouwprojecten. Het is leuk om vanaf het moment van de tekentafel al mee te kunnen denken met de ontwikkelaar en andere bij het plan samenwerkende partijen. Het maakt je betrokkenheid groter en hierdoor kan je het nieuwe plan goed eigen maken.

Daarnaast is het leuk iedere keer weer mee te werken aan een ‘nieuw’ stukje Hillegom en daarbij het enthousiasme vanuit de markt van de toekomstige bewoners te zien groeien. De eerste geïnteresseerden worden hiermee de ambassadeurs van het project.
Ook is Elzenhof een innovatief project voor Hillegom, waarbij duurzaamheid als een steeds belangrijker element wordt gezien bij potentiële kopers.

De wijk biedt voor doorstromers mogelijkheden. Of je nu uit een starterswoning/appartement komt en wilt doorstromen naar een grotere eengezinswoning of door gezinsuitbreiding en/of een extra thuiswerkplek toch op zoek bent naar die extra kamer en woonruimte die de geschakelde twee-onder-één kapwoningen je bieden. De mogelijkheden zijn er beide.

Met de nul-op-de-meter-woningen, ben je op de toekomst zeer goed voorbereid met een eigen warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor zijn je energiekosten nihil en kun je elke maand extra geld overhouden.

Het project scoort daarnaast ook goed met de ligging nabij de woon/zorgzone, winkels, scholen het wijkpark en centrum van Hillegom. Het zou leuk zijn als veel Hillegommers de weg naar dit project weten te vinden, maar het project is ook interessant voor mensen buiten Hillegom die kiezen voor de vele voordelen van ons leuke dorp. Hillegom is interessant en is een op Noord-Holland georiënteerde woonplaats met een goede en centrale ligging.
Het dorp beschikt over goede voorzieningen, een uitgebreid winkelbestand en diverse scholen (ook middelbaar onderwijs). Er zijn uitstekende openbaar vervoerverbindingen met bus en trein (NS-station met snelle verbindingen naar Haarlem, Amsterdam en Den Haag) en Luchthaven Schiphol is binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.
Voor de nodige ontspanning zijn de Waterleidingduinen en het strand op fietsaftand gelegen. Heerlijk om na een drukke werkdag of in het weekend uit te waaien.

Wij helpen u graag met het begeleiden naar uw toekomstige nieuwbouwwoning.

Remy Kok RMT is eigenaar van Heemborgh Makelaars in Hillegom en al vele jaren actief in Hillegom in zowel de bestaande markt als met de verkoop van nieuwbouwwoningen betrokken.

Marleen van der Loo is binnen het kantoor van Heemborgh Hillegom het eerste aanspreek punt voor de nieuwbouw. Als nieuwbouwadviseur begeleid zij de diverse nieuwbouwprojecten binnen Hillegom.

Tot zover deze nieuwsbrief van Elzenhof. Voor vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

  • Elzenhof - Nieuwsbrief december

“Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud”

Contactpersonen Elzenhof

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Heemborgh Makelaars
Makelaar

Heemborgh Makelaars