Nieuwsupdate december 2020

Geplaatst op 17-12-2020

Artist impressions en plattegronden

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het visualiseren van de woningen in 3D-modellen, waarna deze tot foto-realistische artist impressions kunnen worden uitgewerkt. Hieronder alvast een concept beeld van de twee-onder-één-kapwoningen.Hiernaast worden ook de plattegronden van de woonlagen ingekleurd en ingericht. De ontwerpen van de plattegronden zullen ook op korte termijn beschikbaar zijn.

Situatiekaart

Inmiddels is ook de situatiekaart ingevuld met de diverse woningtypen en de bouwnummers. In de legenda kunt u de bijzonderheden van de woningen terug vinden zoals bijvoorbeeld de zijentree, een erker of 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De situatiekaart wordt tevens geplaatst op de website.

Aankondiging presale!

Nog voor de kerstdagen zal de presale van start gaan! Vooruitlopend op het definitief worden van het ontwerp en de daadwerkelijke start verkoop van de woningen in Elzenhof heeft u tijdens de presale de mogelijkheid alvast uw voorkeur op te geven het door u gewenste woningtype.
Op dat moment kunt u ook de concept plattegronden en de prijsranges op de website bekijken. In de volgende nieuwsbrief leggen wij u graag uit op welk moment en hoe u uw voorkeur digitaal kenbaar kunt maken tijdens de presale.

  • Nieuwsupdate december 2020

“Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud”

Contactpersonen Elzenhof

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Heemborgh Makelaars
Makelaar

Heemborgh Makelaars