Nieuwsbrief december 2020

Geplaatst op 23-12-2020

Als belangstellende voor ons project Elzenhof informeren we u graag als eerste dat de presale is gestart en u nu het aanbod kunt bekijken. Na een periode van schetsen en ontwerpen kunnen we niet wachten u het resultaat van de woningen te laten zien.

Nul-op-de-meter woningen in Elzenhof
Ruime eengezinswoningen met het meest duurzame woonconcept 'Nul-op-de-meter' en de mogelijkheid om deze naar uw woonwensen aan te passen. De energielasten en de CO2 uitstoot zijn bij deze woningen nihil. Hierdoor kunt u bij een aantal banken tot € 25.000 extra hypotheekruimte krijgen.

Een woning met een fraaie architectuur in een gemoedelijke en sfeervolle woonbuurt met veel groen en water. Dit kleinschalige nieuwbouwproject in Elsbroek Hillegom wordt dé plek om fijn en gezond te wonen.

Rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendig wonen
De rij-/hoekwoningen van type Muscari hebben een woonoppervlakte van 116m² en de woonoppervlakten van de woningen type Anemone en Dahlia zijn 126m² en 135m². Er zijn diverse woningen welke uitkijken op een waterpartij aan de voorzijde.

De twee-onder-één-kapwoningen type Galanthus met een woonoppervlakte van maar liefst 160m² worden aangeboden met en zonder erker aan de voorzijde en een parkeerplaats op eigen erf.
Bij deze woningen is er zelfs de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen door het creëren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond in combinatie met een uitbouw. Een aantal hoektypen hebben een extra grote kavel tot maar liefst 270m² met 2 parkeerplaatsen op eigen erf.

  • Nieuwsbrief december 2020

“Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud”

Contactpersonen Elzenhof

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Heemborgh Makelaars
Makelaar

Heemborgh Makelaars