De koopwoningen in Elzenhof

In Elzenhof wordt samengewerkt met INBO architecten te Amsterdam aan de verdere uitwerking van het plan en de woningen. Hierbij is naast de verkaveling, de architectuur en uitstraling van de woningen ook nagedacht over de inrichting van de plattegronden.

De rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 meter en worden gerealiseerd in kleine woonblokjes van 6, 7 of 8 woningen. De rijwoningen variëren in lengte van ca. 9.40 meter tot 10.60 meter.

De twee-onder-een-kapwoningen met aanbouw/berging zijn gelegen aan een hofje en hebben een ruime kavel met parkeerplaats op eigen erf. Ze hebben aan de achterzijde een breedtemaat van maar liefst 8.10 meter.

Alle woningen worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en voorzien van PV panelen. De indicatieprijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend.

Alle woningen uitgevoerd al Nul-op-de-meter!

Nul op de Meter is het meest duurzame woonconcept van dit moment. Alle energie die nodig is voor de gebouw gebonden installaties zoals verwarming, ventilatie en verlichting wordt door de woning zelf opgewekt met zonnepanelen. De woningen wekken daarbovenop zelfs genoeg energie om te voorzien in het huishoudelijk verbruik. De CO2 uitstoot en de energielasten zijn bij deze woning nihil. Hierdoor kan je bij een aantal banken tot € 25.000 extra hypotheekruimte krijgen. Een Nul op de meter woning in Elzenhof is gasloos en wordt op een duurzame warmtebron aangesloten én je hebt 10 jaar Nul op de meter garantie. Met een Nul op de meter woning draag je bij aan een beter klimaat en een beter milieu én heb je lage energielasten!

Hieronder tonen wij u de voorlopige vogelvlucht van de woningen en de zorg- en levensloopbestendige appartementen [huur].

Stedenbouwkundig Plan

programma in vogelvlucht

Vogelvlucht zonder woonconcept

Huurappartementen in Elzenhof

Zowel de 40 zorgappartementen als de 35 levensloopbestendige appartementen zullen te zijner tijd worden verhuurd.

Het is nog niet bekend wie de appartementen gaat verhuren. Indien u interesse heeft voor een huurappartement en aangemeld bent via deze projectwebsite, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen wij te zijner tijd informatie verstrekken waar u terecht kunt voor de verhuur van de appartementen. De start van de verhuur wordt verwacht nadat de bouw is gestart en de appartementengebouwen in de afrondende fase zijn.

De huurappartementen zijn boven de sociale huurgrens (ook wel liberalisatiegrens genoemd). Dit segment noemen wij middeldure huur. De woningen zullen niet toegewezen worden op basis van urgentiebewijs maar door de verhuurder op basis van interesse, inkomsten/vermogen en leeftijd en mogelijk in samenspraak met de zorgorganisatie Hozo. De specifieke wijze van toewijzing wordt t.z.t. nog nader uitgewerkt.

Elzenhof Hillegom "De inclusieve wijk voor jong en oud"

“Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud”

Contactpersonen Elzenhof

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Heemborgh Makelaars
Makelaar

Heemborgh Makelaars